Liv och död – samma Verklighet

Ett djupt inlägg – som förstås bäst av de som mött sitt eget mörker och därmed inte har så många  rädslor kvar – de som lever innerligt.

Ju närmare vi kan öppna oss för nollpunkten – döden – desto mera Liv kan vi omfamna. Desto mera verklig livskänsla kan vi uppleva. Ju mindre motstånd, rädsla för döden – desto mera Liv kan vi ta emot. Ju mera Kraft vi har hämtat upp ur Moder Jord – Kundalinienergin (som ju också bär med sig upplevelsen av döden) – de djupaste instinkterna, desto mera Liv kan vi uppleva. Så länge man förnekar sitt eget djup, så är man rädd för döden och en massa annat.

Det är tydligt nu – när man ser alla dessa mord som nu förekommer i vårt land – att avståndet till döden har krympt. Och människor reagerar inte speciellt på  dessa mord. Men det är inte i någon form av ignorans, utan för att det inte längre berör på samma vis. Om människor först berörs, så går man ändå snart vidare.

Att ta hand om och ta ansvar för sitt eget liv blir allt mera viktigt än att låta sig fångas av andras trauman, livsval och öden. Även om det ännu finns de som fastnar i sådant, så inser nog allt fler att – ”det är ingen annan som fixar mitt liv, jag måste leva mitt eget liv och fokusera på det”. Livsströmmen puschar på och ingenting kan stå stilla.

När man själsligen dött många många gånger – finns ingen rädsla för döden kvar – (på vägen kan dock längtan efter den förekomma, vilket egentligen är längtan efter att bli fri från det gamla begränsande Jordprogrammet – det som inte tillåtit oss äkta självKärlek) . Men när man sedan också vet att man faktiskt inte behöver dö denna gång – så blir det bara ett arbete som måste klaras av.  Och det finns ingen stress för att man måste ”bli lycklig snabbt” eller att man går miste om något för att man inte söker upplevelser eller är aktiv i samhället. Det ingår ju dessutom att lämna hela det gamla Spelet bakom sig. Vi är ju mitt i The Shift – en Ny Värld väntar oss – med helt andra förhållningssätt till Livet och känslor och upplevelser som vi ännu inte kan förställa oss. Vi är födslotunneln till det Nya.

Utan Moder Jords Kraft – inget fullt Liv. – Både Himmel och Jord måste vara med för ett fullödigt Liv. – Och för odödlighet – för de som så önskar eller är  programmerade. Den samlade tankekraften och viljan bestämmer (Anden).

När alla rädslor är omvandlade skapas inga sjukdomar och inget åldrande och därmed ingen död – då både själ/sinne/tankar och celler är inställda på LIV. Döden är bara en vältränad programmering.

Livet är stort …

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Livet, en Ny Värld, Life, Love, a New World, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s