Kriget i Sverige

Vi har inte haft krig i Sverige på 200-300 år säger man – MEN VI HAR DET NU! Vi är inte förskonade – vi har det inte bättre än något annat land i synligt krig. Även om vissa  ännu kan blunda och inte låtsas om det – så kan ingen komma undan det kollektiva medvetandets påverkan. Det sker utan bomber – men det skadar alla på ett djupare plan.

Att  leva i dessa dagar i Sverige, innebär att också vara en del av det kollektiva medvetandet. Ingen kan helt undgå att känna alla dessa destruktiva energier som vi rör oss i. Det samhälleliga klimatet som visar på ett mycket stort förakt för medmänniskan. Det kalla eller helvetesvarma samhället. Där också den råa maskulina Kraften , tillsammans med viljekraften – den som styrt under tusentals år – blir allt mer synliggjord. Den som tvingat alla in i total lydnad i stället för lyssnande på de sårade inre känslorna. Gödd och understödd av de hycklande människorna, som inte vill erkänna sitt eget mörker, utan dömer andra (för att tillfälligt få lite lättnad från sina förnekade aggressioner och inre dömanden).

Med myndighetsfolk och regering som mer eller mindre har övergett sitt folk och bara försöker se till sitt eget – då de känner att allt kommer att rasa ihop, så det är bäst att se till sitt eget hus. Med inbyggd korruption i hela systemet. Både inom näringsliv och samhällsstyre.

På löpsedlarna radas de upphittade mördade upp varje dag nu. Ibland är det dubbla lik  (om man har nyhetsflödet uppe på sin dator ser man denna groteska Sverigebild av idag). I grannskapet flyttar in en ny kvinnomisshandlare (har varit lugnt länge förut). Att höra kvinnans rädsla , förtvivlan och den totala underlägsenheten inför muskelkraften – att höra smällarna, åtminstone i det materiella, Och att höra ett litet barn i familjen skrika till ibland av rädsla  Samtidigt kan två äldre män på en annan balkong sitta och gapskratta länge länge, utan att höra?bry sig om? det förtvivlade skriket. Bara jag och några andra kvinnor reagerar. Vid ett annat tillfälle – på en  bilparkering, dyker en ytterst aggressiv hänsynslös man upp. Aggressionerna blir fullt synliga. De hänsynslösa männen har dock funnits, för mig synliga i många år. Men nu liksom känns allt detta tydligt i ”luften” . det virvlar ute i det kollektiva. Och också känslan att det måste bli ett stopp på detta.

Ännu har inga tydliga röster eller auktoriteter stått upp för att stödja kvinnors mänskliga rättigheter. Det är hittills mest starka KVINNOR som talar för detta. Medan män och maktfaktorer ännu går i försvarsställning. Eller att t ex låta islams groteska kvinnosyn få passera – in i Sverige – under ”religionens” täckmantel och hyckleriets beskydd. Majoriteten tar ännu inte parti för KVINNAN och hennes absoluta rätt till sitt eget liv. Ingen vågar på allvar stå upp mot det patriarkala förtrycket. Det blir bara i små oförargliga tyckanden. Och ”toleransen” blir viktigare än Kvinnan som människa. En stor SKAM. – Vi är ännu mycket långt ifrån ett jämställt samhälle. Det mesta sker ännu enligt det maskulina styrandet och den maskulina ev problemformuleringen. Och samhällets ev målinriktning är enbart maskulin (och många blinda kvinnor stödjer tyvärr detta). Kvinnors lika rättigheter är så oändligt mycket mer än lika lön. Hela det Feminina spektrat av människan är förtryckt och VÅLDTAGET !!! och därmed alla dess rättigheter till ett fullödigt LIV. Och hindrar all slags verklig Kärlek och samförstånd mellan människor.

VARFÖR STÅR MÄNNISKOR INTE UPP FÖR KVINNORS LIKA RÄTTIGHETER TILL SITT EGET LIV!

Hur kan det överhuvudtaget ännu få förekomma att kvinnor skall behöva vara rädda för män! Hur kan män få fortsätta att styra kvinnor – genom bl a misshandel eller genom islam!

Ja – detta jobbiga ämne – är det som ligger i det kollektiva medvetandet och förgiftar Livsglädjen och hindrar Friheten.

Den förtryckta Feminina Kraften gråter och skriker – SLUTA – STANNA – STOPP – GÖR MIG INTE ILLA MERA! – Sorgen är avgrundsdjup.

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i a New World, Livet, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s