Den mänskliga ‘galna’ Väven

Det otroligt absurda vi nu kan se runt om i Världen och i vårt eget land, är en direkt spegling av vårt inre liv. Vi har våra inre program, likt dataprogram av tankemönster, som i sin tur skapar känslor och instinkter och som till största delen legat  osynligt i det undermedvetna, men som styrt oss utan att vi varit medvetna om det. Dessa program har inget, som vi uppfattar som logiskt eller förnuftsbaserat eller strukturellt eller linjärt- eller någon synlig ordning överhuvudtaget.

Vi är programmerade med mängder av inre aspekter som visar svek, motstånd, våldsamheter, fällor, under coverfigurer, våldtäkter på den inre kvinnan och det inre barnet, pedofili mm mm – för att snärja in oss i det gigantiska slaveriprogrammet. När vi nu vaknar får vi möta alla dessa inre röster/aspekter/sidor av oss själva och måste ta oss igenom alla dessa känslotillstånd som de framkallar. Och undan för undan löses dessa aspekter och känslor upp och frigör oss och blir till mer Livsenergi i stället.

Dessa program har fått oss att tvinga oss själva – trots att både kropp och själ sagt stopp – till att göra mängder med saker. Tvinga oss upp till väckarklockor för att ”vara till nytta” eller ”för att överleva”, eller att prestera  – allt för att dölja och för att förtränga  känslan av att vi inte känner oss älskade. Och oändliga andra beteenden för att ”passa in”,  så som kollektivet bestämt att man ska – i stället för att vara och göra så som vi innerst inne känner. Det vi förträngt är alltså framförallt  det goda vänliga och omtänksamma om oss själva.

Innan detta absurda skede i människans utveckling – kunde ingen av oss tänka att något i det yttre kunde bli så absurt och groteskt. Verkligheten är nu många gånger värre än den värsta skräckfilm. Men ändå är allt i sin ordning.

Efter dom värsta turerna i den absurda inre och yttre världen, skall både de inre aspekterna och det yttre övergå till mer och mer pålitliga , kärleksfulla och samstämmiga sådana.

När man väl insett de större sammanhangen och att man deltagit i ett Spel, en illusion – och har mött sina värsta eller mest sårade inre aspekter – kommer denna väv att lösas upp. Vi behöver inte nysta i alla dessa trådar. När vi insett Spelets fulla vidd, kan vi släppa taget om det hela och då upplöses väven undan för undan. Vi kan då låta själva Livet och vår Ande sköta navigeringen.

Hela Mänsklighetens väv är nu synlig – även om alla inte ännu VILL se den, utan kämpar för att både förstärka den eller förneka den.

De som ser – ser. De som vet – vet.

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s