Vårt DNA och djurens – och de osynliga

Att människors DNA nästan till 100% liknar djurens, innebär endast att den mesta DNA:n hos människor, befinner sig på en högre frekvens och alltså inte är i mätbar fysisk form. Dessutom alla våra ”oanvända” DNA är till för att användas under vår fortsatta utveckling. De är bara slumrande tills de vaknar. Och dessa ännu inte mätbara DNA:n skall ju tas ner och integreras under vår utvecklingsresa, och bli mer och mer fysiska. Eller man kan också säga att de nu kroppsliga DNA:n skall stiga uppåt i frekvens och bli mer andliga. De osynliga och de ”oanvända” kroppsliga DNA:n skall kopplas ihop.

Det vi delar med djuren är först och främst det rent kroppsliga. Vårt högre medvetande – vår förmåga att medvetet skapa våra liv eller att göra medvetna val etc, har inte djuren direkt tillgång till. Det är förstås lite olika hur högt djuren är i utvecklingskedjan. Och det är inte säkert att alla djur skall fortsätta att utvecklas här – ibland lyfter Skapelsekraften helt enkelt bort vissa raser – de har fullgjort sitt arbete. De som har har haft direkt koppling till vårt Spel – för att manifestera våra inre röster (ta fysisk form) – tills vi insett och accepterat dessa aspekter inombords; dessa  har ju så småningom slutfört sin uppgift. Myggor,(för att väcka våra känslor), hundar (som manifesterar slavinstinkten bl a) och flera andra raser, kanske lyfts bort.?

Men alla djur (och människor) som stannar kvar på Planeten utvecklas och höjer sina frekvenser. Så till slut skall t ex vilddjuren bli tama och vi bli vänner med dom – när människan accepterat och omvandlat sina inre vilddjursmönster, försvinner sådana gamla instinktsenergier från Jorden. Detta som förut ansetts som utopi, är bara självklar kosmisk matematik. Och ju mer vän vi blir med våra inre vilddjur – desto mer kommer vi att kunna kela med vilddjuren.

Så t ex Jehovas Vittnen har haft fullständigt rätt i sina utopibilder av Paradiset – fast de har hittills inte förstått riktigt hur det skall gå till….

Lite reflektioner och funderingar bortom allt detta ytliga gamla Spel som kallas politik och som nu upptar så mångas ögon och öron ….

    No more bite

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Livet, en Ny Värld, Life, Love, a New World, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s