Världen är galen – men ändå helt perfekt

All denna absurditet – upp- och nervänd – bortom allt förnuft – kaos – är ett gigantiskt uppvirvlande av allt som legat gömt och fördolt i mänskligheten. Det har nu släppts löst, kommit upp till ytan, för att bli synligt, så att det kan ses igenom och helas. Och är samtidigt menat att väcka alla nedtryckta känslor och att äntligen tala klarspråk. Den tunga manteln av bl a den kristna religionens dömande och begränsande av livet. Mönstret – behovet av att man ”måste vara god” ger ett djupt dömande och splittrande bland människor. Samtidigt kommer ju hela islams absurda förtryck till  ytan .

Det djupa förtrycket av allt kvinnligt – de feminina  energierna i mänskligheten – manar fram alla dessa absurditeter. Så i själva botten ligger detta djupa förtryck och sprider alla möjliga sorts absurda och våldsamma yttringar. Skapelsen består till hälften av feminina och hälften av maskulina energier. De feminina energierna ligger nu som en gigantisk Urkraft både i Jorden och i mänskligheten – för att både renas och läkas från allt det som den varit utsatt för och att omvandlas till ren Livsenergi – för att människor skall kunna leva ett fullödigt vibrerande LIV.

Alltså  – förtrycket av allt det feminina – det jordbundna inom människan – alla känslor  och instinkter, är nu fullt synligt i sin manifestation. Bara genom detta förtryck, kan någon tänka sig att döda och förtrycka sina medmänniskor. (Allt har ingått i den Gudomliga Planen) – men nu kan detta inte fortgå – dels för att det är så programmerat – dels för att själva Livsströmmen då tar slut – döden blir ett allt snabbare resultat  för den som aldrig accepterar sin feminina sida.

Allt detta förvridna och våldsamma har legat i vårt undermedvetna och synligt ibland våra mardrömmar och påverkat oss omedvetet. Gett oss begränsade liv och brist på äkta Kärlek.

Slaveriet – att känna sig tvungen att jobba bara för att få pengar och att lyda en massa auktoriteter, i rädslan bl a i att förlora sina pengar – är en tydlig manifestation. Bara den som förtrycker det dom verkligen känner och sin egen verkliga vilja, kan tvinga sig till slaveri. Så alltså fortsätter förtrycket utifrån tills – alt. människor börjar lyssna på hela sitt inre och börjar följa sin EGEN inre vilja och sin egen inre känsla – eller att de helt enkelt ger upp kämpandet och låter sig föras av sitt Högre Jag till en sannare tillvaro. Men man kan inte hålla fast vid det gamla tankemönstret och bara fortsätta slava.  (om man nu vill bli fri och frisk).  Det kan bara leda till sjukdom och kollaps. Ju fortare man kan släppa taget om att försöka tillfredsställa samhälle och omgivning och gamla tankesätt och normer – desto fortare förs man in i en sannare tillvaro.

Vi är INTE här för att gå på någon ”arbetslinje” – vi är här för att lära oss LEVA på riktigt. Att göra det vi innerst inne vill – arbete skall utmynna från att vi gör det VI VILL. Pengar kommer att följa vår positiva viljekraft – och vi är alltid omhändertagna (även om vägen ut ur slaveriet är skakig – för vi möter alla våra egna dömanden och rädslor). Men registrera då att det är våra EGNA tankar som andra manifesterar i form av krav. De är inte Sanningen. Det finns obegränsat med pengar i Universum – och INGEN tar från någon annan. Var och en skapar sitt eget pengaflöde.

Oändligt mycken Kärlek ligger bakom hela Planen -och vill oss nu bara det allra bästa. Vill klä av oss alla skal och rustningar, så att vi öppnar upp våra Hjärtan.

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i a New World, en Ny Värld, Life, Livet, Love, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s