Sverige – de Jordiska lagarnas land

Sverige har en utstuderad fixering vid lagar, myndigheter och auktoriteter. Precis allt skall prövas ”enligt lag”. (Förutom allt vad makthavare har för sig!) Detta lagarnas land har gjort att människor helt fråntagits sitt eget ansvar och sitt eget tänkande. Genom detta har människor letts till att antingen lyda lagarna med fruktan för straff eller gjort alla försök att undkomma dom. Genom att människor lämnat ifrån sig sitt eget ansvar – genereras handlingar som i sin tur måste skapa mera och mera lagar för att stävja ”de olydiga”. Ett evigt kretslopp som till slut kväver sig självt och som kväver själva Livet.

Därtill är också religionen inplanterad i det mänskliga nätet, som med de kristna lagarna delat upp allt i gott eller ont. Och piskan i talet om straff om man inte är god enligt den kristna uppdelningen! OBS – att det är självklart att Gud/Källan finns och skall erkännas – men vägen går inte genom begränsande och dömande religioner. Vi skulle inte finnas om inte Källan – Den Gudomliga Intelligensen som skapat oss fanns!!!

I detta gigantiskt invävda nät av begränsande lagar och tankar –  god eller ond – görande som makten bestämmer eller bli straffad. Med en ständig kniv på strupen.

Genom alla dessa lagar har också landet ”utvecklats” till ett magnifikt och finurligt invävt slavland. Den ev materiella rikedomen blir en täckmantel för det totala slaveriet. Människor som ser sig som ytterligt intelligenta, försvarar slaveriets inlärda begränsningar likaväl som de som inte ser sig som intelligenta. Människor argumenterar med lagar och inte med eftertanke, egen insikt eller visdom. Man slänger ”lagboken i huvet” på andra för att hämta auktoritet. Man har ingen egen kraft, men vill alltid döma andra. Lagarna går före både sunt förnuft, visdom eller stöd för Livet. Myndigheter använder enbart lagarna som bedömning – hur absurt rent mänskligt det än är. ”Vi tyder bara lagboken…” ”Liv eller död kan vi inte bry oss i.” Lagarna har blivit Gud – såväl som Penningen.

Att det ännu behövs och finns lagar för att skydda människor är självklart efter denna excess i ansvarslöshet, men de flesta lagar är mera till för att skydda stat, myndigheter, marknad, materiella konstruktioner – än att skydda människor, natur eller andra levande varelser. Lagarna används till förtryck. Och då menar jag inte att allt skall släppas fritt!!! som t ex många människor  pratar om, att släppa alkoholen fri eller att ha nattöppna krogar till kl 5 på morgonen, få köra hur fort man vill i trafik och på sjön, rökning som alltid går ut över andra etc. DEN  s k friheten går alltid ut över andra och främjar inte Livet.

Nej de lagar som ännu behövs skall skydda Människa, Liv, Djur och Natur först och främst. Tyvärr behövs ännu sådana lagar, då de hänsynslösa har fått styra vårt gemensamma allt mer. Lagar för att skydda Livet och det sårbara mot allt som är destruktivt. De rop efter frihet som hörs mest – är ännu ropen på ”frihet” till mera destruktivitet, mera bedövningsmedel. Och de flesta ropen på frihet gäller frihet från Ansvar. ”Jag måste få göra som jag vill” – men konsekvenserna får andra ta hand om. Andra får ta hand om avfallet och vara ”föräldrar” och poliser och lappa och laga efter dom.  Så många vill göra helt som dom vill, utan att visa hänsyn till sina medmänniskors rätt till sina liv och det gemensamma livsutrymme som vi skall dela. Många vill inte betala skatt till våra gemensamma behov. Den destruktiva frihetslistan kan göras mycket lång.

(Tillägg 2015 – fortfarande används lagarna till att hålla den svenska befolkningen nere. Men man struntar i lagarna i alla andra sammanhang.)

Men egentligen har de Jordiska lagarna bara inverkan på de som ännu är yttrestyrda. För de som tagit ansvar för sitt inre, har dessa Jordiska lagar ingen verkan. De yttre är en spegling av det dömande inre program som vi levt med i årtusenden, men som inte är Sanningen. De inre Gudomliga Högre lagarna innehar den överlägsna Kraften. När vi försonats med alla dömande begränsande inre röster – kan ingen världslig domstol döma, kontrollera eller begränsa oss längre! Då tar vi äntligen fullt ansvar för oss själva och Livet och gör varken oss själva eller någon annan något illa.

Detta är den efterlängtade FRIHETEN – att äntligen kunna andas såsom en fri varelse och därmed bejaka Livet med öppet Hjärta – helt fri från rädsla.

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Sverige – de Jordiska lagarnas land

  1. Reblogged this on Gunillasolara's Blog and commented:

    Fortfarande aktuell.

  2. Ping: Det upplösta Sverige | Gunillasolara's Blog

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s