Hjärtats Rike

Vi är nu på väg in i Hjärtats Rike. Hjärtat skall bli vår bas – vår plattform där tankar och känslor utmynnar från. Många har precis börjat att skala av sig de yttersta skalen som skyddat hjärtat. Andra har hållit på länge och är på väg allt djupare in mot Källan – genom Hjärtat. Alla blir undan för undan mera sårbara, men för de som vandrat och skalat av sig under lång tid, blir det en allt mjukare känsla inombords. Man vet att alla ev sår som blottläggs är vägen till rening och mera Kärlek. Rädslorna och kampen upplöses.

Bara genom att vara fullständigt sann gentemot våra medmänniskor och oss själva- kan hjärtat öppnas helt. Bara när vi blottat alla våra argument och  tyckanden , vare sig de är obekväma eller annorlunda eller oändligt kärleksfulla eller annat – bara då, accepterar vi oss själva så som vi är och rädslan försvinner och vi kan öppna vårt hjärta. Det betyder inte att vi måste visa upp HELA vårt liv för omvärlden. Vi behöver inte omvärldens bekräftelse av allt. Vi bör ha ett sunt skyddsnät för vårt Inre Barn. Vara skyddande föräldrar till oss själva och  ha en egen auktoritet som säger stopp, när andra försöker klampa in genom vår öppna dörr och hjärta.

Då alla ännu inte öppnat sina hjärtan händer det att andra antingen kliver in och vill ”hjälpa” eller försöker utnyttja det öppna hjärtat i sin egen ”överlägsenhet”. Människor är så ovana och rädda för känslighet (sin egen) och tar det som ett svaghetstecken – vilket tvärtom är den sanna vägen till inre styrka. Men det gäller att inte falla i sin egen grop och bli ”behövande”. ALLT vi verkligen behöver finns inom oss – ok för mat, husrum och kläder, som vi som föräldrar till oss själva, ser till att ordna.

Till slut måste vi sluta leta efter bekräftelse och godkännande utifrån – inte förrän vi godkänner och bekräftar oss själva – kan det ske på riktigt. Det är Hjärtat som skall styra våra Liv – Nu och i Framtiden. När vi försonats med all splittring  inombords – finns bara Hjärtats och Högre energier kvar (olika vibrationsmönster) Alla de nedre rikena som vibrerar på en lägre frekvens, har omvandlats. Även Moder Jord höjer sin frekvensnivå tillsammans med oss. Dualiteten – splittringen mellan ont och gott – rätt eller fel – kvinna eller man (människa först o främst, men alla med sin unikhet), håller på att smältas samman till ETT.

Att försöka bli omtyckt av andra – är inget mål som leder till äkta lycka.  Att andra höjer en till skyarna för att man alltid är vänlig osv,  visar inte på att man är en ”god eller bättre” människa än andra. Det visar bara på ett förnekat äkta Själv och ett begränsat synsätt och Liv, utan egen Kraft och integritet.. Vi är här för att expandera LIVET. Ju sannare vi visar upp oss för yttervärlden – desto mer öppnas våra Hjärtan. I Hjärtat kan ingenting delas upp – Allt blir Ett
. The Reunion

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i a New World, Livet, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s