Kraften ur Mörkret

Idag är en så’n där dag då man tänder värmeljus – mitt i Juni – åtminstone om man bor norr om Stockholm. Regn … Utan alla dessa stunder av inre mörker, skulle det inte kunna uppstå någon verklig glädje, lätthet och kärlek däremellan. Så länge vi ännu har mörker att möta och lysa upp – så finns det där.

Att som många försöka att bara se det positiva, utan att först ha lyssnat och kännt på vad mörkret vill förmedla –  blir ett liv utan någon äkta glädje och utan någon verklig Kraft. Vi måste hämta vår grundläggande Jordbundna Kraft ur vårt eget Mörker. En ständigt ”positiv” människa kan man aldrig få någon äkta kontakt med, då hon inte har någon äkta kontakt med sig själv. Muren av förnekandet blir också jobbig att umgås med. Lite trevligt till en början -men i längden ohållbart. De är dömande under ytan och sänder ut motstridiga energier. Det finns undantag, som inte direkt sänder ut dömande -men som ändock simmar omkring ovanför Moder Jord.

Många tror ännu att uppvaknande och andlighet betyder att flyga ovanför – genom livet – att aldrig befatta sig eller våga se allt det mörka på Jorden. Många har fastnat i att ”bara tänka kärlek” – vilket blir ett icke äkta Liv. Vi är menade att först och främst vara Fullt Levande – inte att vi måste älska allt och alla. Detta sker dock undan för undan helt automatiskt – när vi accepterar ALLA våra inre sidor. Det är ingenting som vi måste övertyga och tillrättavisa oss själva om – då det blir till ett dömande och tvång och leder till ett begränsat Liv – utan inre Kraft. Den gamla kristna linjen sitter djupt och många tror ännu att denna linje leder till lycka, dvs – för kristna – frihet från straff. Den linjen bygger på Fruktan. .

I Mörkret finns alla våra Känslor – och som är den enda vägen till vårt Hjärta.
I Mörkret finns alla Feminina energier i Skapelsen och den verkliga kontakten med Moder Jord. Utan denna nära kontakt med Moder Jord och våra Känslor (och instinkter) – kan vi aldrig bli Levande på riktigt. Det är därifrån Kraften och Omtanken om oss själva och allt levande finns att hämta. Den kan aldrig fås ur intellektet. Kundalinikraften är själva Livets Kraft.

Det är bl a därför Planeten och människorna lever som dom gör just nu – därför att hela det Feminina spektrat i mänskligheten har varit förtryckt/nedtryckt. Kontakten med Moder Jord och Känslorna – t ex i Sverige har bara vissa känslor tillåtits i det offentliga rummet. Ilska, bitterhet, besvikelse, avund, hat mm – har tystats bl a genom skambegreppet. Eftersom känslorna FINNS inom oss – så är de också tillåtna – alla våra livsupplevelser har manat fram känslorna. Dom går inte att TÄNKA bort – bara genom att uttrycka dom och verkligen känna dom, kommer de att upplösas.

Många tror också att Mörkret är något som måste besegras – vilket inte är möjligt. Mörkret är en spegling av alla människors INRE mörker. Det kan bara lösas upp genom förståelsen och försoningen med det. Genom att försonas med vårt eget mörker, försonas vi med hela mänskligheten – och det är bara så det hela kan och skall lösas. De som absolut inte kan försonas på detta sätt, kommer att lämna Jorden. Upplysningskraften kommer att vara för stark för dem. När sådana män som t ex Bin Laden och diktatorer och andra, lämnar Planeten – så lämnar också en stor portion mörker, Planeten.

Och många är inne på linjen att alltid ”sprida kärlek” – vilket också blir en förljugen attityd – som dessa gör för att ”vara goda” och därmed inte bli bestraffade. En offer- och martyrattityd. Och dessa upphöjs och understöds av andra som också tror på denna linje. ”Oh tack för at du bara sprider ljus…” osv – håller helgonglorian uppe, men som hjälper till att BEGRÄNSA Livet och hålla det kvar på ett gammalt stadie av dömande – tudelande – splittrande. ”Jag är god – dom är onda.” Dessa – etiketterade ”goda” lever i symbios med de etiketterade ”onda”. De är en spegling av varandra – den ene förnekar den mörka sidan och den andre förnekar den ljusa sidan inom sig själv. De båda GÖDER VARANDRA. De ”goda” gör så att mörkret fortsätter på Jorden – genom sin förnekelse och motarbetar det verkligt Goda att ta plats.

VI ÄR HÄR FÖR ATT SPRIDA LIVET OCH LIVSKRAFTEN! – Kärleken sköter sig självt genom att vi först och främst är oss själva och därmed älskar oss själva och därmed sprider detta till vår omgivning – helt automatiskt.

Den äkta Glädjen kommer ur Mörkret – från en befriad Själ – där rädslorna släpper undan för undan.

Om man inte har kontakt med Moder Jord och alla sina känslor – finner man aldrig någon GRUNDTRYGGHET. Utan kontakten med HELA sitt inre och Moder Jord – står man där som en vindflöjel och den gamla oron och rädslan och kampen ligger under ytan. En Fri Grundtrygg Själ är helt befriad från rädslor från vad yttervärlden kan hitta på.

Man måste bottna i sig Själv.

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i a New World, en Ny Värld, Life, Livet, Love, Personligt, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Kraften ur Mörkret

 1. interiktigtklok skriver:

  Man kan ju fråga sig (med viss ängslan i rösten) vad som skulle hända om vi helt övergav den mörka sidan och lät det ljusa få alltihopa. Låta gråskalorna försvinna. Då skulle kanske allting försvinna. Precis allting.

  Vad vi får lära oss är mörkt (terrorister; diktatorer och så vidare) är kanske inte mörkt. Kadaffi var länge lite av en hjälte hos många i västerlandet. Allt är kanske en annan sida på sig själv och mörkret, det negativa, det man vill ändra på – en förutsättning för utvinnandet av kraft.

  Det är väl därför man alltid måste skapa sig ett negativt alternativ för att driva världen dit man vill. Lättare att få människor att manifestera sin tillvaro baserat på fruktan för något gentemot villkorslös önskan om något.

  Behovet att ”skita ur sig”, som du uttryckte dig tidigare är nog större än vanligt dessa dagar. Men åtminstone hos mig och mina närmaste ser jag hur det varvas med en allt förbehållslösare positiv känsla. En växande kärlek och ett inbyggt, latent bekämpande av mörkret. För även om mörkret finns där av en anledning så är det ju ljuset som får det att försvinna, precis som det motsatta varit vårt normala paradigm under lång tid.

 2. Gunilla Solara skriver:

  Du beskriver det hela lite enligt det gamla paradigmets regelverk – om man – när man övergått till Den Nya Världens tankar och skapelser – behöver man inte skapa något ”mörker”. Bara olika kontraster kommer att göra att vi strävar oss framåt mot sådant vi vill skapa – som vi ännu inte har.

  Och fruktan har ingen plats i Den Nya Världen. Bara de som blir kvar i den gamla, kan drivas av någon fruktan eller viljan att skapa mörker. Kraften vi behöver – håller vi på att hämta upp NU genom att transformera allt mörker inom oss. Denna transformation kommer inte att hålla på för evigt – när de tre lägre dimensionerna är transformerade – så utgår allt från hjärtnivån. Hjärtchakrat blir basnivån. Det är den kraften tillsammans med kraften från ovan som vi kommer att använda för att skapa. Vi behöver inte framtvinga något mörker för att få kraft. Genom att vi har kanalen öppen från Moder Jord och uppåt – kan vi EXPANDERA de energimönster vi redan har.

  Och om du läser igen – så skriver jag just att mörkret är en spegling av allas vårt inre mörker..

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s