Den Mänskliga Familjen

Jag känner nu alltmer att vi är en enda Mänsklig Familj som deltar i det gigantiska Spelet. Där många kämpar för sina liv och tar Spelet på blodigaste allvar – och andra kämpar FÖR Livet – fulla av hopp men med stor möda tar sig igenom – denna födelsetunnel.

Vad som än händer nu – kan vi bara acceptera (de som ännu skall protestera och upplysa gör det) – men allt ingår i Planen – och för alla medvetet uppvaknade är det Surrender som gäller. Allt sker i perfekt ordning.

Att först bli fullständiga slavar och glömma Sanningen (det finns många högre meningar med det) – och sen vakna upp och se allt detta kaos som vi skapat på vägen – och arbetet att rena och transformera det.

Genom att veta att 3 ungdomar skjutits bara 300 m ifrån mitt hem och jag hörde skotten -blir allting stort och mäktigt. Mord förekommer nu så gott som varje dag i vårt land. Liv och död är ETT och mänskligheten renar och transformerar sig.

Den Gamla Världen letar ännu efter de skyldiga – medan det i den Nya Världen inte finns någon skyldig. Det har aldrig funnits någon ”skyldig” – alla ev offer är medskapare till sitt eget drama. Genom sina tankar – de energier/vibrationer de sänder ut. Allt är dessutom förprogrammerat och är oändliga synkroniciteter.

Att inse att vi är EN enda Människofamilj – innebär inte att vi måste gå runt och  krama alla andra. Tvärtom är det viktigt att behålla fokuset på oss själva och lyssna inåt, men att samtidigt vara öppen mot omvärlden. Vår egen integritet och återföreningen med oss själva är det viktigaste.

Det hela är Stort och Vördnadsfullt – även om det är ett Spel.

Jag blir rörd och känner vördnad för allt det vi går igenom och har valt att gå igenom.

.

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i a New World, en Ny Värld, Life, Livet, Love, Personligt, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s