En annan frekvens

Min Ande påminner mig om att den Nya Världen föds på en annan frekvens, med helt andra vibrationsmönster, andra känslor, andra känsloupplevelser och tankar. Och att den Gamla Världen  känns tung då de lägre energierna ännu drar oss delvis neråt. (för att hämta upp och fullborda den gamla cykeln) . Så vi kan inte föreställa oss den Nya med hjälp av några gamla tanke- och känslomönster. Vi kan inte relatera till NÅGONTING gammalt – inga gamla lyckobilder kan skapas på nytt. Utan all kommande lycka bygger på helt andra upplevelsemönster – för oss helt okända.

Vi kan bara leva oss igenom – som en vibrerande, pulserande, kraftström som mullrar – fast samtidigt oändligt stilla och tyst,  varande i vårt eget fokus i vårt hjärta  och låta oss föras in i detta  nya. Och inte begära så mycket mer av oss själva. Vi måste helt enkelt bara överlämna oss – vår Ande är den som styr allt och vet alltid vad som är det absolut bästa för oss. Det mesta för oss fullt uppvaknade händer på ett inre plan. En expansion och frigörelse i vårt inre Universum likväl som i det yttre.

Jag känner samtidigt att vi faktiskt är MÅNGA som medvetet vill verka för en bättre Värld – även om den närmaste omgivningen inte är så synligt uppvaknad. Vi är utspridda överallt för att transformera vår omgivning.

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Livet, en Ny Värld, Life, Love, a New World, Personligt, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s