Den ständigt flödande Kärleksströmmen

Att vara tätt intill min katt när hon putsar sig – är att vara i den Kärleksfulla Närvaron – i Nuet, då tankar försvinner. Att se och vara i hennes fullständiga oskuldsfullhet och kärlek till sig själv och Livet … Handling som pågår inuti kärleksflödet. Att dessutom ha Vivaldi‘s livsbejakande musik svagt i bakgrunden är Kärlek.

Oftast vid alla dessa stunder av lycka – pockar motståndet på, som gör att vi inte kan ta emot mer än små korta stunder. Vi måste upp och göra något… som jag –  vill genast  dela med mig, men – om vi kan stanna kvar, stå emot rastlösheten lite, så sker små genombrott i det inre och vi kan ta emot ännu lite mera. Vi är så ovana ännu vid ”för mycket” Kärlek, så vi värjer oss.

Men snart skall detta bli vårt nya normala tillstånd.

Denna godvilliga Kärleksström är STÄNDIGT pågående – det vi behöver är bara att koppla in  oss på den allt mer och mer… Den kan aldrig försvinna, men vi kan tillfälligt välja att koppla bort MEDVETENHETEN  ifrån den genom att tänka dömande om oss själva. Men den är ändå alltid med. Och vi gör aldrig ”fel” vad vi än gör – vi har något att lära oss genom allt vad vi väljer. Att bli mer och mer medveten om att strömmen finns, gör att vi medvetet kan välja tillstånd och upplevelser som leder till strömmen. Oftast hittar vi den när vi väljer oss själva, framför att interagera med andra. Men denna Kärleksström söker och drar oss ändå till sig, både när vi väljer eller bara låter oss föras … den ger aldrig upp. Kärleken söker oss – vare sig vi vill det eller inte. Och Den har all Makt i sin hand.

Vivaldi – http://youtu.be/X4q6BxY6-e4

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i a New World, Livet, Personligt, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s