Fri att tro på vad man vill – är EN sak

Religionsfrihet i all ära – och att tro på något större eller vad man än tror på är ok så länge det bara innefattar relationen mellan individen själv och något osynligt och hur individen skall förhålla SIG SJÄLV till livet. Men – NÄR DENNA TRO OCKSÅ INNEFATTAR ATT STYRA ÖVER ANDRA MEDMÄNNISKOR – då kan den inte släppas fri. Däri faller både hela islam och ateister (under täckmanteln humanister) och vissa fundamentalister inom kristendomen (men absolut inte hela kristendomen).

I vårt land har Gudsförnekarna tagit över styret av det allmänna och det är diktatur på ett lömskt sätt – genom att tycka att ingen skall ”tvingas” till att tro på något Gudomligt – så låter de ren känslokyla diktera normen i stället. Samtidigt förtrycker man den mångtusenåriga kristna Gudstron – men stödjer eller tolererar (blundar för) det förtryckande islam. Förtrycket mot kristendomen finns inte bara i Egypten och andra arabländer, utan den förtrycks även i vårt land – fast det sker på ett betydligt mera sofistikerat sätt.

Religioner är inte lösningen på Världens problem – men om vi inte inser att vi är delar av och ingår i något större, kommer det egoistiska tänkandet och maktmissbruk att ta över. Att inte låta t ex skolbarn  på skolavslutningen samla ihop sina splittrade energier, på ett stillsamt och värdigt sätt och ges möjlighet till åtminstone LITE eftertanke, är att misshandla barnen. I stället blir det då bara att fortsätta på det ytliga spåret med utseende, prestation, tävlan mm. Kärlekslöshet.

Att göra Välsignelser till sina medmänniskor till ett brott – är en total diktatur och en kärlekslöshet utan dess like. Man har svårt att fatta att detta händer i det förut upplysta Sverige!

Alla religioner splittrar människan – både genom kamp mellan religioner, men framförallt att de splittrar själva människan. Att dela upp i ont eller gott gör att det pågår en ständig kamp och dömande inom alla religiösa människor. Och därmed dömer man också andra för man ser sina egna spegelbilder runt om, utan att inse att man själv bär på samma egenskaper. Man förnekar sitt eget mörker och vidmakthåller därmed mörkret på Jorden.

Det Gudomliga finns – vare sig man tror på det eller inte och vi kan aldrig komma undan Gud/Källan/Skapelsen – eftersom vi helt ingår i denna Källa. Vi är gjorda av Källans Energi/Kärlek. Den Gudomliga gnistan finns inom alla – men många har ett tjockt pansar av försvar, som först måste smältas ner, för att uppeva denna gnista. Och detta har inget med religion att göra utan är fakta – vi är Andliga varelser som använder oss av en kroppslig form för att uppleva livet på Jorden.

Att prisa och sjunga lov till denna Gudomliga Skapelse – där feminina och maskulina energier dansar tillsammans – och som vi ingår i – gör att vi får djupare kontakt med Kärleken inom oss och kan därmed öppna upp oss för och dra till oss mera Kärlek Välmående och Rikedom.

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i a New World, en Ny Värld, Life, Livet, Love, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s