Sanningen helar allt

SANNINGEN SKALL GÖRA DIG FRI – Sanningen helar allt – då Sanningen är Livets Källa. Undan för undan lyser mänskligheten nu upp alla gamla sanningar och inser undan för undan att den och den sanningen inte ledde till Lyckan som de hela tiden söker. Människan är programmerad att ständigt söka Lyckan – att må bättre. Och genom den långa Jordevandringen har denna Lycka sökts längre och längre bort från den verkliga Sanningen. Men när detta nedåtsökande inte längre ger någon verklig lycka, utan i stället ger en total överbelastning och uttömning av det inre välbefinnandet – måste hon vända. Så är vi programmerade. Det är Liv eller Död som gäller.

Vi utmynnar från Sanningen och är på väg tillbaka till Sanningen. Man kan se det som en massa forskningsresor vi gjort för att uppleva Livet på Jorden -och att vi  nu är på väg tillbaka Hem.

Samtidigt ges vi nu möjlighet att uppleva Jorden så som vi aldrig tidigare haft möjlighet till. Att leva här och äntligen känna all den Kärlek som vi längtat efter. Och att återskapa Moder Jord till det blomstrande Paradis som Hon och vi längtar efter. Det är ingen utopi – utan så är det programmerat. Men allting utgår från varje individ – varje människa skapar och är ansvarig för sitt eget Paradis. Men desto fler som öppet visar sin tro och sitt hopp på en Kärleksfull Värld – desto mer vaknar andra upp och börjar hoppas och därmed skapas detta i det yttre..

SANNINGEN hittar vi inom oss – i vårt Hjärta – och Kungsvägen dit går genom våra Känslor – genom att vara i dom och känna dom och inte bara prata om dem. I känslorna finns själva Livskänslan – upplevelsen av Livet – vilket är något helt annat än det abstrakta tänkandet och pratandet.  Och utan kontakt med Känslorna och Upplevelsen av Livet, kan vi omöjligt fatta lyckliga beslut. Känslorna visar vad vi verkligen behöver – om vi enbart använder  intellektet fortsätter det att söka nedåt efter allt som INTE gör oss lyckliga och som skövlar Moder Jord.

Den stora Skatten som vi söker – är finurligt gömd inuti våra Hjärtan – och för att verkligen hitta den, måste vi skala av oss alla försvarsmurar och masker – uppleva vår egen oskuldsfullhet – men samtidigt skydda och sätta vissa gränser. Att bli kärleksfulla skyddande föräldrar till oss själva.

SANNINGEN är att vi alltid är omhändertagna – när vi ser igenom alla erfarenheter som just upptäcktsresor. Att allt detta gamla INTE är Sanningen. Ju mer vi litar på den Gudomlighet som finns inbäddad i våra hjärtan och i hela Skapelsen – ju mer kommer vi att uppleva denna Trygghet.

Vårt ständigt sökta Hem finns  – i vårt Hjärta

         Skönheten visar Vägen

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i a New World, en Ny Värld, Life, Livet, Love, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s