Klarspråk eller förljugenhet

I det officiella samhällstyckandet pågår ännu ett konstlat språk – intellektuell arrogans och försök till att utesluta alla känslor (vilka ändå blir fullt synliga bakom diverse giftigheter och dömanden av personer). Genom att ”behärska” sitt språk försöker man att därmed få ett övertag och förtrycka andra. Eller använder en krypande försiktighet, som bara vidmakthåller den rådande ordningen.

Allt detta är förnekandet av det kvinnliga spektrat i mänskligheten – att döma ut känslor som lägre stående. Det är det gamla patriarkala styrsättet som nu visar sig överallt. Genom att bara använda intellektet – den vänstra hjärnhalvan försöker massor av män och även vissa kvinnor att ”få ett övertag” på sina medmänniskor.  (Även män över andra män) Därmed startar de krig om och om igen. En diktatur på många vis. Genom att med sina muskler/vänster hjärnhalva dominera, försöker de  bestämma över vad andra skall säga och tycka och att bestämma problemformuleringen mm mm. Eller använder en massa akademiska eller övrigt krångliga intellektuella formuleringar – som helt utgår från inlärning i den vänstra hjärnhalvan och inte har kontakt med någon egen visdom.  Om en människa t ex utgår från sitt hjärta – när hon pratar – skriker många – ”ta fram fakta!”. Ett helt absurt resonemang för en människa som vaknat upp ur den gamla djupa medvetandesömnen.

På samma vis används hyckleriet som ett vapen för att döma andra och bestämma vad som får sägas och inte och att bestämma problemformuleringen. Helt enkelt – människor är inställda på krigande och dömande i stället för lösning av problem. – Samtidigt höjs allt sådant till skyarna – om någon talar ett ”helgonspråk” (illusoriskt) – så kommer många applåder därför att den gamla religiösa normen av att ”bara man dömer ”rätt” personer, så är man god”.

Denna ordning (könsmaktsordning) har härskat sedan Tidens början och förtryckt den högra hjärnhalvan av mänskligheten. Så allt detta sker genom ett gigantiskt invävt mönster genom alla samhällsstrukturer och i relationerna mellan människor, kvinnor och män och INOM alla människor.

Allt i vårt samhälle och vår Värld är uppbyggt av MANLIGA lösningar – utan att bry sig om hur själva resultatet UPPLEVS. Därför krisen för Moder Jord och att människor inte i grunden är lyckliga. Därför alla KRIG – TERRORISM  mm (man kan bara döda andra människor, när man har förtryckt sin kvinnliga inre aspekt).

Detta Spel har ingått i Planen – tills  det var dags att vakna upp och inse den större Sanningen. Den nedåtgående förtryckande vägen kan nu bara leda till misär, splittring, sjukdom och död. – Människor MÅSTE börja lyssna till sin högra Hjärnhalva – sina känslor – den Feminina kraften inom.

DEN FEMININA SIDAN INOM OSS ÄR DEN SOM UPPLEVER SJÄLVA LIVET – SOM FÅR TA EMOT SJÄLVA RESULTATET AV ALLA BESLUT!!!

KÄNSLORNA ÄR KUNGSVÄGEN TILL VÅRA HJÄRTAN!

Heder åt alla män som lyssnar på kvinnor och sin kvinnliga inre aspekt och verkligen VILL skapa en bättre Värld! Om bara alla andra visste hur skönt det kan vara att slippa kriga – att få äkta frid i sitt inre – en mjukare tillvaro, där man inte hela tiden måste vara på sin vakt …

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Livet, en Ny Värld, Life, Love, a New World, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s