Tankeskapade kriser

Någon gång i början av 1990-talet började det systematiska yttre förtrycket i vårt land. Plötsligt talades det om kriser och SPARPAKETEN  kom in i bilden. Den absurda linjen, att ta från alla håll där människan bäst behövde och behövdes. All slags omsorg och stöd för det mjuka i Livet krymptes och krymptes. Likt grodan som simmar i ett allt mer kokande vatten, vande sig människor att krympa allt mer och böja sig och där vissa helt enkelt har dött.

Lite damm över systemet, som lätt hade kunnat borstas bort, basunerades nu ut som en gigantisk ekonomisk kris. Så skapas allting i vårt samhälle. Några med inflytande, oftast finansministrar, bankmänniskor och andra ekonomer, bestämmer att ”nu är det kris” och då måste hela samhällskroppen styras in efter detta. HELT oberoende av om detta är verklighet eller inte. Hur mycket av egennytta som ligger bakom deras påståenden, går jag inte in på, men allt handlar om att själva TANKEKRAFTEN styr förloppet – inte det verkliga tillståndet. – Och nog är det absurt att några få ”ekonomer” skall kunna styra ett helt land!

DET HAR ALDRIG VARIT NÅGON BRIST PÅ PENGAR (flödet av pengar är oändligt) – PENGAR ÄR BARA ENERGI/ FÖRLÄNGNING AV VÅRA TANKAR – på gammelvärldsspråk, vad vi PRIORITERAR!

Då började nedrullningen av att alla som redan hade lite skulle få allt mindre och mindre och som nu idag utmynnat i ett gigantiskt förakt för all sjukdom och svaghet. Och i bakgrunden finns också den stora avundsjukan ifrån alla som genom sin fostran lärts att de måste prestera i massor, för att duga. Avundsjukan att vissa INTE behöver eller kan prestera en massa – och rädslan för att falla ner i detta hål (som presterarna tror att det är), när man inte håller kontroll över eller lyssnar på sitt mjuka skadade själv – och andra.

Och strypningen av alla utan yttre rikedomar kunde också ske därför att så många ännu kände solidaritet mot andra och vårt land. Och undermedvetet – såå många har känt sig skyldiga undermedvetet och inte känt sig värdiga ett gott liv. Därför blev hela detta Spel möjligt.

Makten kan bara råda över dem som böjer sig – utan hukande människor – finns det ingen övermakt. Div. hot blir till ingenting – när inte längre rädsla finns. Allt sådant är symbiotiska förhållanden. Rädslan upplöses genom att inse att både hoten och rädslan är skapade av våra egna tankar. De finns INOM oss – alla har eller har haft sådana inre tankemönster. Som sedan manifesteras i det yttre. När människan hämtat sitt värde och sin kraft inifrån, har ingenting i det yttre någon makt längre.

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i a New World, Livet, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s