Djävulen

När arbetsveckan för slavar är slut – då startar MOTORERNA! – om man bor bland villor. Då skall det kapas och byggas och kontrolleras att gräset inte växer mer än 2 cm. Kanterna MÅSTE trimmas Kulissen måste vara snygg. Trädgård – nja det är något som måste ”fixas”. Full fart… Mobilerna ut på balkongerna – dunka dunka skall accompanjera både dammsugning och annat. Uppladdningar för att gå ut och ”festa” bort ångesten.

Det psykiska AVFALLET forsar ut över medmänniskorna. Aggressionen är stor och illa dold. Det är beklämmande att gå i ett affärscentrum på fredagarna – där det klirrar bland systempåsarna i kundvagnar och i händerna. En ivrig blick – ”nu skall vi hem och slappna av och ha ”kul””- dvs bedöva oss – bedöva slaven, men som då oftast bara tar sig ett annat uttryck. Hänsynslösheten och respektlösheten blomstrar.

Det som inte blev sagt på arbetet eller till chefen eller tvånget av väckarklockan, får nu sitt utlopp. Kampen för pengarna – för att ”göra nytta” – för att få ihop till mera maskiner, mera alkohol, mera ”saker” – för att ”höra till” och inte ”hamna i utanförskap”. Sekten ARBETE suger – man gör vad som helst ”för att höra till”. Även om man kollapsar och sviker sig själv och alla sina verkliga drömmar..

Djävulen trycker på och blottlägger. – Jag tycker bäst om måndagar …

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i a New World, en Ny Värld, Life, Livet, Love, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s