Den upp- och nervända Världen – inom

Allt som vi nu får uppleva i vår Värld av lögner, konspirationsteorier, ”ont blir till gott”, förtryck, absurditeter, piskor, dömanden, bortom sunt förnuft osv osv – är en spegling av människors inre Jorden runt. Vi har alla mer eller mindre sådana inre program som har styrt oss i tusentals år. Och vi är olika programmerade genom t ex att vissa skulle agera ut all ”ondska” , medan andra har programmet att rikta ”ondskan” bara inåt sig själv. För att ”förslava” oss och leda oss bort från oss själva och ner i den materiella Jordens dyrkan.

Ett perfekt ordnat Spel för detta ändamål. En helt medveten plan, från själsligt håll, för att föra ner det högre medvetandet även i materian. Men bara till den gräns som nu är nådd, för att sedan återvända till vårt sanna JAG – med alla erfarenheter vi gjort. Och för att fortsätta utvecklas måste vi sen släppa taget om detta begänsande splittrande förtryckande synsätt och i stället se ovanifrån på det hela och vandra vidare uppåt i utvecklingen.

Vi är på väg tillbaka till oss själva, efter att ha splittrat ut vår egen kraft maximalt genom att söka i det yttre efter allt som vi längtar efter. Vi har gett vår energi till andra genom att vara beroende och tro att andra eller yttre omständigheter skall ge oss lyckan. Det är allt detta beroende som ger och har gett oss smärta och lidande genom årtusenden, för att vi har övergett vårt innersta Själv – vårt inre barn. Vi är nu på väg att samla ihop och komma hem till oss själva.Alla dessa virrvarr av inre program är nu uppe vid ytan – för att bli uppmärksammade och helade.

 Världen är egentligen helt i sin ordning – hur absurd den än verkar. Det är bara den fulla verkligheten som blivit synlig. Om vi tänker tillbaka i människans historia så har t ex massor med barbari och slaveri och olika krig och fattigdoms- och sjukdomsmönster härjat. Och de finns kvar i våra cellminnen och gener-DNA och skall nu omvandlas och helas. Alla gamla släktmönster skall omvandlas – de kan inte existera i den Nya Världen. Alla gamla inlärda roller skall upplösas och vi skall först och främst bli självständiga människor.

Allt detta kaos har under årtusenden lagrats och visat sig som våra mardrömmar (tillsammans med goda drömmar förstås). Det är alltså vårt undermedvetna och mardrömmarna som nu manifesteras i det yttre. För att äntligen upplösas och helas. Undan för undan kommer vi nu att – efter att mardrömmarna passerat – drömma mer och mer positiva drömmar som sen kommer att synas i det yttre.

Vi drömmer och skapar fram (precis som vi alltid gjort) våra nya och bättre Liv!

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s