Den upp- och nervända Världen

Vi måste nu fullt ut våga se Den upp- och nervända Världen. Där ont bland många anses som gott – där uppenbara lögner upprepas och görs till ”sanning” – där sjuka människor piskas att arbeta – där slavarbete  krävs för att existera – där de rika belönas allt mer, medan de som knappt kan överleva, blir fråntagna sina mänskliga rättigheter – där sunt förnuft inte verkar existera längre osv osv. Det hjälper dock INTE att kriga MOT allt detta. Den som ändå gör detta finner snart att det då bara blir värre och värre. Våra Högre Jag leder oss nu att sluta kämpa emot. Vi måste ge upp – för bara genom att överlämna oss till det som sker och börja fokusera på det positiva, kan vi komma framåt. Vi bör ännu upplysa och säga ifrån, men inte kämpa emot. Och utifrån det, göra det vi i hjärtat känner och det sunda förnuftet säger – att gå vår egen väg – oberoende av vad omständigheter och ev auktoriteter säger. Vi måste följa vårt hjärta och vår EGEN vilja!

CIMG0222(Dock alltid med hänsyn till våra medmänniskor. Om vi inte visar hänsyn till andra, utgår vi ännu från vår yta och inte vårt riktiga Själv. Men så länge människor visar hänsynslöshet, måste den balanserande motkraften ”ge igen” på något vis, genom tillrättavvisande eller dömande, då hänsynslöshet inte bryr sig om Helheten, utan bara sitt ytliga Själv. Om alla som ännu är hänsynslösa kunde känna vilken skillnad som känns, när man respekterar sina medmänniskor. En mycket kärleksfullare känsla, där man inte längre behöver vara på sin vakt, utan kan slappna av och känna att människor tycker om en. Det blir trivsamt – för att man då också respekterar sitt riktiga Själv. Och man blir en människa värd att lyssnas på.)

Genom att ifrågasätta de upp- och nervända och begränsande förhållandena, hjälper vi andra att vakna ur slaveriet och att också börja släppa detta. Men alltid fokusera mest på det vi verkligen vill vara, göra och ha.

Vi måste också vara medvetna om: att det GÖR ONT att se all denna okärlek och galenskap. Det är inte smärtfritt att göra detta paradigmskifte. Många också fysiska besvär kan uppkomma, tex huvud-ögonvärk, yrsel och annat. Det gör ont att födas på nytt, men det finns ingen väg tillbaka. Och det kan kännas väldigt tungt även fysiskt att vända på hela detta Spel. Men vi belönas med allt fler och fler lyckostunder. Och vi är snart igenom födslotunneln.

Genom denna upp- och nedvändhet i Världen – hjälps vi att släppa vad som är rätt eller fel, ont eller gott – vi leds att genom att GE UPP – till att bli neutrala – icke dömande. Det är detta stadium som kallas Kristusmedvetande – det icke dömande – men med fullt LIV – inget lidande mera – bara Frihet – Liv – Kärlek -och expansion in/ut i det okända. Den Goda Blomstrande Världen som vi skall skapa.

DET ÄR ENBART KÄRLEK BAKOM ALLT DET SOM SKER – bara Kraften som synliggör allt som legat nedtryckt under årtusenden av mänsklighetens historia.

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i a New World, Livet, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s