Den Goda Världen behöver ingen bevisad ”finansiering”

OM BARA VILJAN FINNS – SÅ FINNS ALLT!
Att planera och verka för den Goda Världen – behöver inget godkännande i form av bevisad ”finansiering”. Det behöver inget område som ”det skall tas ifrån”. Precis som den sittande regeringen – inte har brytt sig om någon slags ”finansiering”. De bara GÖR det de vill. – Då pengarna alltid följer viljekraften och fokuset – så kommer pengarna att finnas där. Och till  skillnad från det nuvarande styrelseskicket, så kommer ingen att lida av detta. Så när välvilliga politiker förhoppningsvis börjar visa sig, så behöver de inte falla i någon fälla av att behöva redovisa någon ”finansiering” av de goda visionerna. De är fullt finansierade av Universum – då de stödjer Livet!. Och det finns ingen som helst brist i Universum. Bara de som TÄNKER  brist, fattigdom,  snålhet och girighet  kommer att uppleva sådant, då tankarna/vibrationerna drar till sig och skapar sådana omständigheter.

Och ”hållbara finanser”, ”budget och budgettak” och ”balanserad budget” – innebär bara att vara stram och återhållsam mot de som är utsatta eller har lite materiellt. Det betyder att inte ge pengar till allt vad som verkligen behövs i vårt land! En jättelögn att det inte skulle finnas pengar till allt det vi behöver! Sluta att svälja argumenten att pengar måste tas från andra behovsområden för att ”finansiera” ett behov! Det är bara inlärda, ständigt upprepade manipulerande lögner – även om många som ”har hand” om våra pengar, tror på dessa – så är det INTE Sanningen. Hur många vidlyftiga projekt – gallerior, idrottsarenor, centrumbyggen etc, har byggts bara genom viljekraft. Och alltid har både svindlande kostnader och fördyringar alltid funnits pengar till! Pengarna följer viljan, fokuset och prioriteringen.

Det är självklart att det också finns pengar till alla behov som ännu inte är tillfredsställda för att människor skall ha en bra bas och ett gott Liv. DET ÄR BARA BRIST PÅ VILJEKRAFT!

Människor måste vakna upp och inse att det inte finns någon brist vare sig i landets gemensamma skattkista, i Världen i övrigt eller i Universum!

Hur mycket eller lite pengar man än har, så kommer själva tanken på brist att göra att man måste kämpa för pengarna. Och man kommer aldrig att känna sig nöjd över sitt materiella. Tanken skapar precis det man tänker på.

Du måste vara glad åt det du har, för att öppna dig för att ta emot mera. Tankar på brist skapar ständig brist. Det gäller att hitta så mycket lycka man kan med det materiella man har, för att kunna ta emot mera, Och vi behöver inte tänka spartanskt och minimalt, när vi önskar oss ett bättre liv. Men ett överflöd som vi inte kan glädjas i hjärtat åt, är bara hindrande. Men vi kan rikta in oss på ett överflödande hjärtligt rikt Liv – på alla plan.

VILJEKRAFTEN är den som styr – Det gäller bara att  VILJA VÄLJA det goda för ALLA — och allt som stödjer Livet – Moder Jord och Livsglädjen! En materiellt välmående grund för ALLA.
VILJAN MÅSTE UTGÅ FRÅN HJÄRTAT

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i a New World, Livet, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s