Det Goda Livet

En stor del av mänskligheten tror ännu att Det Goda Livet bara är möjligt och tillåtet för vissa av oss. Men det tillhör den mänskliga utvecklingen att nu börja förstå att allt det vi innerst inne längtar efter och att vara verkligt snälla mot oss själva, är det som nu ligger framför oss. Det gamla slavprogrammet var bara ämnat att pågå tills uppvaknandets Tid – som är nu.

Vi har på en själslig nivå gått med på att först spela med i detta Spel av slaveri och lydande av andra auktoriteter, tills tiden för uppvaknandet kom. Och det är NU. Många av oss har redan varit vakna i många år för att kunna visa  nyuppvaknade vägen ut ur Spelet – illusionen. Allt är förprogrammerat. Den ene väcker den andre. Alla har sin speciella uppvaknandetid. Vägvisare har gjort ”grovjobbet” i det tysta för det kollektiva medvetandet, så att massan kan ”tanka in” de högre tankarna och den större Sanningen. Sanningen att vi själva är skapare av våra liv till 100% – genom vad vi tänker. Den gamla illusionen är som ett dataprogram som inmatats och som nu måste både uppdateras och mer eller mindre skrotas. Det hela är en tväromvändning mot det gamla – illusionens tankemönster. Att gå från yttrestyrt till medvetet inifrånstyrt. Att bli ”herrar”/ansvarstagande föräldrar i vårt eget hus. Att ta hand om själva basen i vårt liv. Att tro på det Goda –  flödande MED Livsströmmen i stället för krav, kamp och överansträngning.

Att få bry sig om sig själv är en självklar rättighet för den som vaknat upp. Att ta hand om sig själv på bästa sätt. Utan tvång från omgivning och samhälle. Bara då kan vi bli vårt verkliga sanna Jag – bortom det inlärda Jaget. Där vi hittar MÄNNISKAN – bortom alla roller och kön.

Bara när vi gör det vi verkligen vill tillför vi Världen det allra bästa av oss. Bara när glädjen och entusiasmen finns med, skapar vi något gott. Allt annat är destruktivt både för individ och samhälle. När vi gör det vi vill flödar Livskraften genom oss. För många behövs det därför ofta lång men ibland kortare tid för att återfinna denna glädje och livskraft. Beroende på hur djupt och hur länge (hur många liv) slavpogrammet har tränats in. Det är helt personligt och kan inte styras av några yttre regler. Många har deltagit i Spelet  genom att alltid ta hand om andra och måste nu ge sig tid att bara ta hand om sig själv.

Men Det Goda Livet handlar inte bara om att vi måste göra/sysselsätta oss med en massa saker, utan om att få den ro som innebär att man kan njuta bara av att finnas till. Lära sig njuta av de små sakerna i Livet, som ju ändå är själva basen i våra Liv. Att känna vardagslycka. De stora tingen kommer när de behövs.

Och vi lever i ett överflödande rikt Universum – så ingen får mindre för att andra tar hand om sig själva. Pengar och materiella ting följer den personliga  Livsströmmen och har inget med andras ev slavarbeten att göra. Fall inte för den djupt sovande slavens argument om att ”jag vill inte jobba för att andra skall ta hand om sig själva”. För detta är en ren lögn. Så fungerar inte Universums lagar. Däremot ”borde” alla som jobbar ihop till chefers höga löner och bonusar, inse vilket slavkontrakt de undertecknat.

Det är enbart KÄRLEK som ligger bakom allt det vi går igenom. Och vi är på väg tillbaka till KÄRLEKEN som vi först hittar inom oss och som kommer att visa sig allt mer i det yttre, ju mer vi öppnar våra hjärtan och vågar tro på att det Goda Livet är till för ALLA .
– Om vi upphör med att låta oss styras av andra .

– Om vi börjar uppskatta de enkla tingen i vår vardag och alla självklara Mirakel som omger oss.

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Livet, en Ny Värld, Life, Love, a New World, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s