Vädret och det kollektiva medvetandet

CIMG9720Nutidens Väderleksrapporter har fått kritik för att ofta inte stämma längre. Detta måste vara helt i sin ordning – då vädret är en absolut spegling av vårt kollektiva medvetande med tankar, känslor och instinkter. När många nu vänder på det gamla slavSpelet och blir mer och mer fria Själar och visar sitt äkta Jag, kan inte gamla beprövade antaganden om vädrets banor och utveckling stämma längre. Strömmarna går ju då ofta i motsatt riktning mot det gamla välkända. Det går inte att tolka in den Nya Världen med de gamla kartorna och måttstockarna. Det blir allt fler överraskningsmoment – och samtidigt leds vi att älska oss själva och känna livsglädje vare sig det är sol eller moln.

Det går inte att ”lita på vädret” numera -vi måste släppa taget om alla gamla mönster om vad vi brukade göra när det är sommar eller vinter osv. Vi måste lära oss att följa vårt inre flöde i stället. Bli totalt flexibla.

Om man sen verkligen bryr sig om sig själv, inser man det meningslösa med att t ex längta efter att åka ifrån kylan på hemmaplan, till någon solsemester. Man får då inte möjligheten att möta sig själv när det inte känns bra, och kan därmed inte hela denna känsla. Man kan aldrig åka ifrån sig själv – ”sig själv ”kommer alltid ikapp och måste mötas, kännas och helas. Men när de värsta prövningarna är avklarade måste vädret följa efter och bli mera välvilligt och harmoniskt..

ALLT HÄNGER IHOP I VÅR VÄRLD – Det finns INGET/INGEN som är utanför det hela.

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i a New World, Livet, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vädret och det kollektiva medvetandet

  1. Ping: Gudomliga bakslag och frostnätter | Gunillasolara's Blog

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s