Ett överflödande rikt och godvilligt Universum

Vi lever i ett överflödande Universum. Det finns ingen som helst brist på någonting.  Bristen finns bara i vårt tankemönster. En stor del av Jordens befolkning lever ännu med ett mönster av slaveri och tron på att andra har makten över dom. Så är inte SANNINGEN! Slaveriet är skapat bara för att vi programmerat våra tankar till att lyda andra, i stället för oss själva. Och därför kommer en massa krav ifrån yttervärlden. Genom generationer har detta slavmönster skapats – men vi är också skapta till att i denna Tid, vända på hela detta mönster. Att bli de fria Själar som vi ursprungligen är.

När vi lyssnar på vår EGEN inre vilja och våra tankar om hur vi skulle vilja leva, börjar Universum att mer och mer stödja dessa tankar. Då ALLT HANDLAR OM LAGEN OM ATTRACTION! Vi måste bli i linje med det vi VILL ha, i stället för att vara i linje/dra till oss det vi inte vill ha. En stor del av mänskligheten lever med ett PROGRAM av att inte vara värda något om de inte presterar något. Det är tid nu för att upplösa det gamla programmet.

Allt detta gamla är BARA ETT PROGRAM! Det är inte SANNINGEN! Visst kommer alla som börjar följa sin egen inre röst att stöta på motstånd, från andra slavar och makthavare, men detta speglar bara våra inre röster. Så lösningen kommer inifrån och ut, när vi fortsätter att tro på den Goda Kärleksfulla Vägen och följa den. – Att vi är älskade och menade att leva utan att slava eller vara ”till nytta”. Vi gör en mycket större nytta när vi börjar följa vår inre röst och tillför mer Kärlek till det kollektiva (även om det också kan innebära att vi blir ordentligt arga ibland).

Vi kommer alltid att vara omhändertagna med pengar på något sätt, även om dalgångar kan inträffa, för att vi ännu tvivlar på det Goda. Pengar finns det i ett oändligt flöde. Allt kommer ur Universums skattkista och tar bara olika kanaler till oss. Så det spelar ingen roll vilken kanalen är. Vi tar inte från någon annan!!! Vi bara öppnar oss för att ta emot från Universum, Ingen annan ”jobbar t ex ihop pengar” åt andra!!! Det är slavens lögn-argument för att försöka hindra andra att följa sin egen röst. De har bara ett så piskande inre program mot sig själva, så de vill inte se att andra börjar ta hand om sig själva. Bara en avundsjuka som inte har med Sanningen att göra.

Samtidigt blir följden att vi allt mer gör det vi älskar och alltså med detta, tillför det som mest gagnar Världen. Vi renar och omvandlar det kollektiva medvetandet tillsammans och så småningom har vi också i det yttre skapat Den Goda överflödande fria Världen.

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i a New World, Livet, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s