Besvikelser och väder mm

Dagar och stunder av tomhet är en del i vår transformation till nya människor. När t ex soliga varma dagar snabbt byts ut av kalla mulna dagar, känner vi ännu besvikelse. Det sker därför att vi har sådana besvikelsetankar lagrat inom oss från tidigare i livet och också från andra liv. Därför spelar vädret med i vår transformationsprocess genom att ta fram besvikelserna till ytan så att de kan helas. Målet är att vi inte skall vara beroende av vädret eller något annat för att uppleva livsglädje. Massor av vårt gamla Jag måste dö och då uppstår tomhet och ofta sorg. Det är helt i sin ordning. Det gamla måste dö och släppas taget om, för att det nya skall kunna komma in.

Det Nya och ännu okända kan inte landa i ett gammalt fullt kärl. Och just för att det är okänt, känns det ofta lite konstigt, men snart blir det vår nya självklarhet. När det är integrerat. Och tomheten skall inte fyllas med nytt skräp eller gamla beroenden. Stillhet och tomhet är inget tecken på något fel, utan tid för integrering, konfigurering och närhet till sig Själv.

Vi är på väg in i Hjärtats Rike. Alla våra skal och rustningar monteras ner undan för undan.

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i a New World, Livet, Personligt, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Besvikelser och väder mm

  1. Ping: Gudomliga bakslag och frostnätter | Gunillasolara's Blog

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s