Att skapa en bättre Värld

CIMG9105Det går en stark skiljelinje nu mellan alla de som VILL skapa och tror på en bättre Värld —  och alla som inte bryr sig. Alla de som tror på att mer och mer materiella saker ger mer lycka (en stor återvändsgränd), eller genom kontroll av det samhälleliga regelverket för att inte bli nedstörtad av de som ännu inte har. Och så finns det alla de som nöjer sig med sitt begränsade liv och bara ser på livet genom TV:n och ser fram emot att få grilla några gånger varje sommar. Så många lever ännu en zombietillvaro i uppgivenhet. Men Maktapparaten kan bara existera så länge det finns kuvade människor som inte tror på sitt eget värde, sina självklara rättigheter som människa på Jorden eller att det Goda Livet inte är till för just dom. Ett symbiosförhållande. När människor insett sitt rätta människovärde – kan ingen yttre makt begränsa deras liv längre.

Men – den Universiella Kraften jobbar nu BARA för en bättre Värld för mänskligheten. Även om det ser illa ut, så är det bara utrensningar och rening som sker. Och alla kan bidra genom att börja tänka positivt och börja lyssna  på sin innersta längtan – att den är ämnad att förverkligas. För det finns INGEN väg tillbaka – allt är på väg mot en bättre Värld och ett förverkligande av de mänskliga drömmarna. Så är allting skapat. The Shift har redan hänt – men var och en måste själv ta ansvar för sitt liv och sina tankar, för att uppleva det helt.

Ju fler människor som helt enkelt börjar tänka och tro på att en bättre Värld är på väg – desto fortare kommer det också att märkas i det yttre.
Det som vi lägger våra tankar och vårt fokus på – blir det som vi skapar.  Så har vår Värld skapats hittills.

Och alla de som har mera praktiska lösningar för en bättre Värld, bör efter någon tids upplysning av det som är fel, övergå till att fokusera på nya positiva vägar och lösningar. Att lägga fokus på felen någon längre tid, ger mera energi till felen och ingen energi till det som skall byggas nytt.

Vår Värld är ett resultat av våra tankar – många med liknande tankar skapar en mera påtaglig yttre verklighet. Vi skapar dessutom helt vår egen upplevelse av Världen och våra egna omständigheter, genom våra egna tankemönster. Tankar ger vibrationer som skapar yttre manifestation.

VI ÄR SKAPARNA

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i Livet, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s