Den Nya Världen – The Shift

Den Nya Världen innebär att människor kommit till insikt om att de är till 100% skapare av sina liv. Och kan släppa taget om alla trauman och drama i den yttre världen, som ännu förekommer. Våra tankar skapar de vibrationer som skapar och drar till sig det vi  upplever i vårt liv. (På vägen ingår det dock att uttrycka alla sina känslor, men att sedan återgå till att inse att allt som vi berörs av och måste uttrycka oss om, är röster som finns INOM oss.) När man väl skiftat detta focus, från yttrestyrt liv till inifrån  styrt  och återtagit kontrollen av sitt liv, är man alltid omhändertagen av sin Ande, sitt Högre Jag eller vad man än kallar den. Redan när man börjar vända, är man omhändertagen. Man har bara vissa återvändsgränder att besöka, för att hämta upp insikter.

Ju mer vi litar på detta, desto smidigare tar vi oss över olika motstånd. Man skapar inga nya dramor, bara olika utmaningar som gör att man växer, utan oro,  överansträngningar eller tvång. Man följer helt enkelt sin egen inre vilja och sitt Hjärta. Det som alla innerst inne längtar efter. Denna längtan finns inte där av någon slump, utan är vägen ut ur detta illusoriska Spel av dömande och splittring. Ut ur osanningen, bluffen, teatern. Nyckeln finns där – i vår innersta längtan. Vårt inre barn bor där och väntar på att få komma ut i Världen – älskad precis såsom hon/han är – utan fördömanden, men skyddad av oss själva. Och bara känna lycka över att finnas till.

Vissa vill inte erkänna någon Gudomlighet, men litar på sig själva och skapar därifrån. Det är helt ok – dock infinner sig en betydligt varmare och mjukare tillvaro, när man erkänner Den stora Kärlekskraften inom sig själv och inom och bakom allt – men INGEN gör fel! – Men ju mera ödmjukhet för det som är större än oss själva och vördnad för Skapelsen och ju mera man fokuserar på allt som är vackert och Kärleksfullt – ju mera Kärlek, Frid, Lätthet och Glädje blir upplevelsen av Livet. Den verkliga Kraften kommer från den inre Kärnan av Kärlek – den kommer inte av någon  egen viljestyrka. Bara när vi följer den Gudomliga Viljan – har vi Kraften med oss – och därmed lättheten och glädjen när vi skapar.

I Den Nya Världen lever och jobbar människor FÖR det de vill skapa och inte emot något. I Den Nya Världen tar människor ansvar för sitt eget inre och projicerar inte ut det på andra människor. Detta medför DEN STORA FRIHETEN!
Att ta Ansvar för ditt inre – gör dig FRI!

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i a New World, en Ny Värld, Life, Livet, Love, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s