Villigheten att skapa Paradiset på Jorden?

Nu återstår att se hur mycket människor är villiga att faktiskt vilja skapa vårt Paradis på Jorden. Väldigt många är ännu fast i att skapa mera separation och kyla genom att vara blint fästa vid att skapa mera pengar i stället för livsglädje. Genom att tro på att slaveri – jobba enbart för pengar eller makts skull – är det enda som bjuds.

Hittills har vi inte kunnat skapa detta Paradis (det har heller inte varit rätt tid) för att vi har varit mera inställda och fokuserade på vad vi INTE vill ha och energierna går rent naturlagsmässigt till det vi lägger mest energi på. Vi har hela Världen i vår hand – det är vi som skapat den hittills – genom våra tankar och vårt fokus. Under mellantiden 50-60-70 talet ville de flesta ännu skapa det Goda Landet och Livet. Och även de flesta av våra styrande hade landets och folkets bästa framför ögonen. Och vi var ETT LAND som höll ihop och som vi var stolta över. Och vi blomstrade allt mer.

Sen tog det materiella/pengasuget över. Och började dessutom tala om att ”nu har vi det så bra, så nu måste vi ta hand om andra”. Och på den vägen har hela landet rasat samman och girigheten och egennyttan (den som går ut över andra) gäller. Sammanhållningen är upplöst. Men – vi har all skaparkraft inom oss och i vår hand – genom att fokusera på det vi VILL ha, för oss själva och landet och Världen.

Det hela är egentligen mycket enkelt – BARA ATT BÖRJA FOKUSERA PÅ DET GODA OCH KÄRLEKSFULLA VI VILL HA I VÅRT LIV (känna oss värda att älskas, att leva ett gott materiellt liv utan att bli beroende av det) – i stället för att kämpa EMOT allt som ännu är fel. Eller att tro att pengar, makt, karriär eller arbeten där inte hjärtat är med, för med sig någon lycka. Ju mer vi överanstränger oss, desto mera pengar kostar det oss. Det är som att efter varje överansträngning/tvång, måste vi gå till bankomaten. Och ofta är då just din bankomat tömd. Helt enkelt – det kostar mer – ju mer du tvingar dig!!!

VI ÄR SKAPARNA – GENOM VAD VI FOKUSERAR OCH TÄNKER PÅ

DU VÄLJER SJÄLV DITT FOKUS!

Annonser

Om Gunilla Solara Rundby

Gunilla Solara Rundby - I AM ONE - a Wayshower into the New World -- * Om du vill köpa min bok - 380 sidor - meddela här i kommentarsfältet - Nu pris 100:- plus porto.
Det här inlägget postades i a New World, Livet, Samhälle, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Villigheten att skapa Paradiset på Jorden?

  1. Erik skriver:

    Hej!

    Detta var ett av de bästa blogginlägg jag någonsin läst. Huvudet på den beryktade spiken. Tack!

    /Erik.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s